O nama

Duga tradicija

Naša stomatološka ordinacija, ponosno ističe svoju bogatu tradiciju i porodični duh, koji traje već od 1994. godine. Ova porodična firma, sa skoro tri decenije iskustva, uspešno je prešla iz ruku roditelja na decu, ostavljajući za sobom zadovoljne pacijente i duboko ukorenjen profesionalizam.

Zašto odabrati nas?

Kvalifikovani doktori

U našoj stomatološkoj ordinaciji možete biti sigurni da će vas dočekati doktori spremni da pruže uspešnu stomatološku negu.

Tehnologija

U našoj stomatološkoj ordinaciji, idemo u korak sa vremenom kako bismo pružili našim pacijentima najbolje moguće usluge.

Istorija ordinacije

 

Stomatološkom praksom se bavimo punih 30 godina. Veliko radno i životno iskustvo, uz neprekidno usavršavanje, sticali smo u zdravstvenim ustanovama, kao iu privatnoj praksi u republikama bivše Jugoslavije. Radeći na različitim mestima, sa različitim populacijama, upoznali smo različitu patologiju koju smo rešavali sa puno entuzijazma, čak iu nemogucim uslovima.

 

Sve to nam je pomoglo da, kada smo 1994 osnovali ordinaciju, napravimo takav koncept rada koji će zadovoljiti i one pacijente koji dolaze nevoljno, sa bolom, kao i one koji imaju naviku da brinu o svom oralnom zdravlju. Naši pacijenti u najvecem broju dolaze kod nas dugi niz godina, uglavnom porodično.

 

Kontinuirano se edukujući i prateći savremena dostignuca, baziramo se prvenstveno na zdravstveno-funkcionalnom i naravno estetskom konceptu. Zdravstveno stanje celog organizma je u direktnoj vezi sa zdravljem usta i zuba, te pacijentima ukazujemo na neophodnost redovnih kontrola i na očuvanje prirodnog stanja zuba. Za one koji su kasno postali naši pacijenti, pa imaju kompleksnu problematiku za rešavanje, pripremili smo adekvatan program u saradnji sa nasim kolegama iz drugih specijalnosti.

 

Specijalizovan tim

dr Vanja Razić Milošević

Doktor stomatologije

dr.spec Puniša Razić

Specijalista maksilofacijalne hirurgije

Srećni pacijenti

Doktorka je stručna i pažljiva temeljno mi je objasnila sve potrebne postupke, rešila sve moje dentalne probleme. Bez oklevanja preporučujem ovu ordinaciju svima!
Sanja Đorđević
Socijalni radnik
Doktor je veoma profesionalan i umešan što je za mene od velike važnosti, takođe cenim njihovu brigu o higijeni. Preporučio bih ovu ordinaciju svima koji traže kvalitetnu stomatološku uslugu.
Vuk Đokanović
Privatnik
Atmosfera u ordinaciji je prijatna. Doktorka je bila izuzetno pažljiva i empatična prema mojim strahovima od stomatologa. Hvala vam od srca!
Sanja Savić
Ekonomista

Jedan klik do zakazivanja termina!